Föreläsning

Boka Ronja via:

Föreläsning Psykisk Ohälsa & Suicid

Ronja Nylinder utforskar viktiga frågor som: "Mår alla bra?", "Är det någon som är riktigt deprimerad?", och "Är någon suicidal?". Hon delar med sig av insikter om hur man kan bemöta och stötta en suicidal person, och vad det innebär att vara en stödjande vän.


Under föreläsningen tar Ronja er med på en resa genom Sveriges statistik om suicid och psykisk ohälsa. Hon delar sin personliga och gripande berättelse om en djup svacka i sitt eget liv, där hon var nära att ta sitt eget liv. Men även hur hon lyckades ta sig ur det och återfinna meningen med livet.


Boka Ronja Nylinder för en engagerande och tankeväckande föreläsning, som kommer att ge er insikter om psykisk hälsa och hur ni kan vara där för era vänner i deras svåraste stunder.


Urval av tidigare beställare: Barnens Hinderbana, TV4, Försäkringskassan, Barncancerfonden, Kolmårdens Djurpark.


 • Ronja Nylinder som talare

  Ronja som föreläsare är interaktiv och engagerar sin publik aktivt. Genom att skapa delaktighet och inkludera åhörarna i hela föreläsningen, skapar hon en lättsam atmosfär.
  Samtidigt balanserar hon med en djup och allvarlig del av föreläsningen, som varierar mellan djupa samtal och lättsam humor, och där åhörarna är involverade genom hela framträdandet.

 • Så arbetar Ronja Nylinder

  Ronja Nylinder skapar en balans mellan en lättsam och underhållande presentation, samtidigt som hon berör de djupa och allvarliga aspekterna av ämnet psykisk ohälsa och suicid. Åhörarna är aktivt engagerade och deltar genom hela föreläsningen.

 • Ronja Nylinder erbjuder

  I sin föreläsning tar Ronja Nylinder med åhörarna på en snabb inblick i psykisk ohälsa och suicid i Sverige. Hon delar personliga erfarenheter och insikter om detta ämne, baserat på sin egen upplevelse och inblick.

 • Ronja Nylinder passar till

  Passar till kommuner, landsting, skolor och företag.


Boka Ronja på:   Ronja Nylinder (sverigestalare.se)